Költségmentes, másfél szobás lakás a Platán soron

293 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, kedvelt, keresett környéken, a Platán soron vált eladóvá ez a 2. emeleti, másfél szobás, költségmentes lakás. A lakáshoz saját használatú tároló tartozik. Gépjárművel az ingatlan előtt kialakított parkolóban díjmentes a parkolás.
A tulajdonos a teljeskörű felújítás alatt mindenre részletre odafigyelt. A felújítási munkálatok alatt megújult a víz-és villamoshálózat, a hideg-és melegburkolatok. A lakótér új fürdőszobát, és új konyhát kapott. A helyiségek modern led világítást kaptak. Megújultak a beltéri ajtók és a főbejárati ajtó is. A nyílászárók dupla üvegezésű, műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel ellátottak. A tömb kívülről közetgyapot alapú szigeteléssel ellátott. A kémény bélelve van, így a jelenlegi konvektoros fűtés átalakítható, az ingatlan cirkósítható. A lakáshoz tartozó közös költség 16.000 Ft, mely a panelprogram lejárata után 10.000 Ft-l csökkenni fog. A lakótér helyiségei: egy teljes értékű, és egy félszoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő.
Fiatal pároknak, kisebb családok számára, illetve mindenkinek, aki nem szeretne felújítási munkálatokkal bajlódni, nagyszerű választás lehet az ingatlan!
Kulcs az irodában!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.