Költségmentes, teljesen felújított, 6. emeleti lakás

1737 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, a Berzsenyi utcában eladó egy igényesen felújított 56 nm hasznos alapterületű lakás. A lakás egy 10 emeletes, liftes tömb 6. emeletén található egy három lakásos zárt folyosón.
Az ingatlan 2019 év végén teljeskörű felújításon esett át. Megújult a víz és a villamoshálózat, a hideg és meleg burkolatok, a nyílászárók. Új fürdőszoba,és új konyha került kialakításra. Megújultak a radiátorok, és a beépített szekrény is. A világításról új, energiatakarékos, ledes lámpák gondoskodnak minden helyiségben. A fürdőszobában zuhanyzó került kialakításra. A panel már átesett a panelprogramon, mely során külső, homlokzati hőszigetelést, és új ablakokat kapott minden lakás. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű szoba ( egyik erkélykapcsolattal és beépített szekrénnyel), konyha, fürdőszoba, WC, folyosó. A lakás közös költsége 20.000 forint, mely tartalmazza a fűtés, és a víz díját is. A lakás fűtése házközponti, de egyedi mérőórás. Autóval a panel előtt kialakított parkolóban ingyenes a parkolás.
Amennyiben szeretne egy olyan lakást, amibe csak beköltöznie kell, és közel van a belvároshoz, ez tökéletes választás lehet. A lakóközösség csendes, kedves. Az ár irányár! Kulcs az irodában!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.