Kompletten felújított 3. emeleti 2 szobás lakás eladó

1381 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Befektetők figyelem!! Eladásra kínálok Keszthely déli szegletében egy 2 éve teljes felújításon átesett 3. emeleti 2 szobás társasház lakást. Szuper lakásról van szó, ők mindent megmozgattak amit lehetett, a szokásostól részben eltértek, kihasználva a tereket.

A lakás elrendezése: nappali, hálószoba (ez a nappaliból nyílik), tusolós fürdőszoba toalettel, konyha, valamint étkező és előszobafalnak megfelelő hely kapott kialakítást.

Valamennyi helységben hideg burkolat lett ízlésesen választva, ami praktikus a lakás tisztántartása végett és a színéhez is könnyű bútort választani.
Új gázkazán lett beszerelve, ami a fürdőszobában kapott helyet, ezzel kapcsolatos minden csövezés új, a gázóra is teljesen új lett.
Komplett villanyszerelés is megtörtént.
A konyha teljesen új, gépesített bútorzatot kapott Ú alakban. Kialakításra került étkezőnek is hely, ami rendkívül praktikus.

Fontosabb jellemzői:
• 1970-es években megépített tégla társasházi lakásról van szó. Épület téglából készült, nemrégen komplett homlokzati szigetelést kapott, valamint a lapos tető is szigetelve lett.
• A lakás 56m2 alapterületű, ebből 4m2 az erkély.
• Valamennyi helységben hidegburkolat található.
Belső nyílászárók teljesen újjak, és a lakás külső nyílászárókat kapott. Redőny szinte minden helységben van. Szúnyoháló minden helységben van.
• Egyedi gáz cirkó fűtés gondoskodik a lakás melegéről, mely teljesen új, a lakásban a klímáshoz a becsövezés is megtörtént, igény szerint a kültéri egység is bontás nélkül felszerelhető.
• Mindkét szoba nyugodt, kellemes zöld övezetre nyílik.
• A társasház közelében található iskolák, óvodák, bölcsőde, bevásárlási lehetőség, posta, gyógyszertár egyéb. Balaton part 15 perc sétára van. Közelben van buszmegálló is. A pályaudvarra könnyen le lehet jutni akár és gyalog is.

Kérem tekintse meg tájékoztató jellegű alaprajzot.

Elhelyezkedése miatt előnyös fiataloknak, most induló kiscsaládoknak is akár, de befektetésnek is a Balaton part közelsége miatt egyaránt tökéletes. Havi költsége alacsony! Ezáltal kiadásra is tökéletes, legyen az bérlés vagy nyári szezon alatti szobáztatás.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal! Igény esetén további képeket tudok küldeni emailen keresztül. Kérem jelezze.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522