Kónyban otthonos családi ház eladó

1219 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kónyban otthonos családi ház eladó
Győrtől alig 20 km-re található település, mely a 85 főútról megközelíthető, Kóny csendes utcájában eladásra kínálok egy 1136 nm-es telekre épült 107 nm-es családi házat. A ház nappali+ 2 szoba, étkező, kamra, főzőfülke, fürdő, külön WC, és egy nagy méretű közlekedőből áll. A nappalihoz tartozik egy méretes erkély. A bejárat elött 12 méter hosszú terasz van. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve. Fűtése kombi gázkazánról megoldott. A tulajdonosa folyamatosan és igényesen újítgatta . A ház falazata tégla, födémszerkezete beton, tetőtere beépíthető, félig alá van pincézve. A telek jelenleg tujával és fenyővel van telepítve, nagy része füvesített.
A településen óvoda, iskola, posta, COOP áruház, hentes, virágbolt, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, játszótér, focipálya megtalálható. Közlekedése is kiváló, busszal és vonattal is, ha Győrbe vagy Csornára szeretne eljutni.
Irányár: 31.990.000 Ft
Amennyiben az Kónyi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.