Kopaszi-gát közelében eladó 81 m2-es lakás

677 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest XI. Kerületében eladásra kínálunk a Hengermalom utcában egy részelgessen felújított, III. emeleti 81 m2 tégla építésű lakást . A három külön álló tömből álló épületek az 1950-es években épültek . Viszonylag tágas belső udvarral rendelkezik melyek parkolásra és szabadidős tevékenységre is egyaránt alkalmas . A három emeletes épületet körfolyosós lépcsőház köti össze .

A lakás felújítása az elmúlt 2 évben fejeződött be melyek érintették az elektromos hálózat ,nyílászárok cseréjét korszerűsítését ,valamint a vizes blokkok és a konyha tejes vízhálózat és burkolatok cseréjét egyaránt .
A lakásban található 3 tágas ,napfényes szoba, a konyha egyben az étkezővel ,fürdőszoba ,külön WC , közlekedő folyosó ,és a kamra Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy 4 m2 zárható pince rész .Külön egyedi mérőkkel rendelkezik a lakás a ,téli napokon a meleget gázkonvektorok biztosítják . A közös költség havi 21 ezer Ft mely egy felújítási alapot is tartalmaz . A házon folyamatosan újítanak szépítenek .Az elkövetkező két évben a körfolyosókat korszerűsítik majd a homlokzatok szigetelése és felújítására kerül sor .

Ajánlom figyelmébe ezt az ingatlant nagycsaládosoknak illetve a kopaszai-gát közelsége miatt befektetőknek egyaránt .
Az ingatlan tehermentes és akár azonnal birtokba vehető .
Várom megtisztelő érdeklődő hívásukat .

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.