Körúti tégla 2 szintes 85 m2-es lakás eladó!

6192 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Belvárosában, a Tisza Lajos körúton eladóvá vált ez a belső szintes kényelmes, 85 m2-es, nappali+ 4 szobás, 3. emeleti tégla lakás. A lakás elhelyezkedése rendkívűli. A Tisza folyó, Stefánia, óvoda, iskola, gimnázium, színház, belváros közelsége, különlegesen vonzó. A lakás ablakai és a nappali szoba lodzsája a csandesebb Teleki utcára néz, gyönyörű kilátással a városra.
Az alsó szinten a bejárat mellett toalett, kézmosóval nyílik, a lépcső alá benyúlva éléskamra kapott helyet, a bejárattal szemben kényelmes nappali illetve abból nyíló tolóajtós (most függönyös) háló vagy TV szoba nyílik. Minkettőt összeköti a Teleki utcára néző lodzsa. A bejárattól jobbra a függőfolyosóra nyíló ablakkal kapott helyet a konyha.
A tetőtéri helyiségek: kádas fürdőszoba Wc-el, gardróg szoba, é 2 hálószoba van.
Elrendezését a képek közötti alaprajzon láthatja.
Egyedi gázkazános radiátoros fűtés biztosítja a kellemes állandó meleget, és a melegvizellátást is, korszerű BAXI kazánnal.
Az alsó szinti nappali illetve TV szobák parkettásak, a többi helyiség műanyag burkolatú. A felső szinti szobák padlószőnyeggel burkoltak, a többi helyiség műanyag padlós
A társasház rendezett, a földszinten biciklitároló, a 2. emleten tároló helyiség van.
A lakás felújításra szorul, de adottságai folytán, utána kényelmes meleg otthona lehet egy 2-3 gyermekes családnak is.

Irányár: 34.990.000.-

Ha kérdése van, vagy megnézné személyesen is, hívjon!
Horváth Andrea 06209261694
Prémium ingatlan értékesítő

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban