Közel a Balatonhoz telek eladó

3679 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Nem találta meg álmai otthonát és elege van a keresgetésekből? Esetleg úgy döntött, hogy inkább építkezni szeretne, hogy minden olyan legyen, amit megálmodott a család? Akkor jó helyen jár!
Közművesített telket kínálok Önnek jó áron!

Fontos információk:

A telek mérete 801m2
Víz, villany és csatorna bekötések az árban benne foglalnak. Komoly villanybekötést tervezett ide a tulaj, amit ki is viteleztek. Nem gázzal fűthető házban gondolkodott a tulajdonos, ehhez megvan a kellő mennyiségű áram is.
A telek az Lke-1-es övezeti besorolású. Már kialakult lakóövezetbe található, itt laza beépítés jellemző.
A ide épített lakóépület magassága nem haladhatja meg a 6m-t. Építés során mindkét oldalon kötelező elhagyni 3-3 métert, hátsókert 6m, előkert 5 m-nek kell hogy legyen, plusz 4,3 m kötelező útleadás útszélesítés esetén. Ezt személyesen természetesen el fogom magyarázni.
Beépíthetősége a teleknek 30%.
Zöldterület legkisebb mérete minimum 50%.

Kérem tekintse meg a csatolt tájékoztató jellegű alaprajzot. A méretek tájékoztató jellegűek. A telek nem szabályos téglalap.

A telek a 71-es úthoz képest a Balaton felé eső részen van, nem messze a 71-estől, de nem zavaró, sőt elég békés helyen található.
kb 1500 m-re található iskola, óvoda, mely sokak számára kedvelt, ezen kívül minden megtalálható, ami a mindennapokat kiszolgálja, bolt, zöldséges, étterem, bár, néhány szolgáltató.
Gyenesdiás Keszthely mellett található, a háztól 5 perc alatt autóval minden elérhető, bevásárlóközpont pl. Interspar, Tesco, Aldi, Lidl, Alfa. park, valamint kórház, orvosi rendelő stb.
A part 5 perces autóútra van, vagy akár biciklivel is hamar elérhető.
Gyenesdiás strandja közkedvelt, abszolút gyermekbarát is erre is van berendezkedve. Itt található sok étterem, büfé, fagyizó. Turisztikai szempontból a nyári időszakban sokak által felkeresett hely.

Egy szó mint száz, szuper kis helyen lévő telek eladó. Ha elnyerte tetszését és felmerülne kérdés - hisz sokan messziről jönnek ide - és nem tudják a választ, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal a megadott telefonos vagy e-mailes elérhetőségeimen.

Hitelügyintézésben, ügyvéd és egyéb kérdésekben is állok szíves rendelkezésére.

Köszönöm, hogy megkeresett!

Üdvözlettel:

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522