Közel az Emlékponthoz!

769 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Vásárhelyen a belvárosban a Kaszap utca páros oldalán, 56 m2-es, 1+2 szobás, 4. emeleti, szép állapotú panellakás eladó!
A lakásba lépve a folyosóról jutunk a nappaliba, melynek ablaka a csendes zöldövezeti udvarra néz. Burkolata padlószőnyeg. A második szoba szintén padlószőnyeges, a harmadik laminált padlós. Mindegyik külön bejáratú. A konyha, a folyosó, a fürdő és a WC hideg burkolatot kapott az előző év felújításakor. A falak festettek. A fürdőszobától külön helyiségben helyezkedik el a WC.
A konyha tágas, mert a spájzot megszüntették. Főzésre gáztűzhely szolgál, mely átalánydíjas.
A fűtés házközpontú, a radiátorok hőmennyiségmérővel vannak ellátva.
A bejárati ajtót az új tulajdonos kihelyezheti, meg van az engedély.
A Kaszap utca felől van egy kisgarázs, amit 3 lakó használhat.
Közös költség: 6.220 Ft (heti 2 x takarítás benn van)
Fűtés és melegvíz átalány: 5.600 Ft
Autó parkolás évi : 11.000 Ft.
Nagyon jó a lakás elhelyezkedése: bevásárlóközponthoz, óvodához, bölcsődéhez, iskolákhoz, és a város tömegközlekedési csomópontjaihoz közel. A Tram-Train igénybevételével fél óra alatt bejuthat Szegedre.
Befektetésre is nagyszerű lehetőség!
CSOK, babaváró igényelhető, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy megszeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.
Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő

Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.