Közművesített telek eladó Gyenesdiáson

7167 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Nem találta meg álmai otthonát és elege van a keresgetésekből? Esetleg úgy döntött, hogy inkább építkezni szeretne, hogy minden olyan legyen, amit megálmodott a család? Akkor jó helyen jár!

Gyenesdiás egyik csendes utcájában új gazdájára váró közművesített telek eladó. Az ivóvíz, villany, csatorna az árban benne foglaltatik. Jó helyen van, ide már csak az jön be aki itt lakik, nincs átmenő forgalom.

Fontos információk:

A telek mérete 896 m2, mely a rajzok szerint is jó széles telekről beszélünk, ezáltal egy egyszintes családi ház is kényelmesen kivitelezhető adott esetben.
A gáz kivételével minden be van kötve, igény esetén ez is megtalálható a telek előtt.

A telek az Lke-1-es övezeti besorolású. Már kialakult lakóövezetbe található, itt laza beépítés jellemző.
A ide épített lakóépület nem haladhatja meg a 6m-t.
Ebben az övezetben a minimum kialakítható telekterület 800m.
Beépíthetősége a teleknek 30%.
Zöldterület legkisebb mérete minimum 50%.

Kérem tekintse meg a csatolt tájékoztató jellegű alaprajzot.

Szuper kis helyen van, kb 10 perc alatt juthat le gyalog a 71-es útra. Itt található iskola, óvoda, mely sokak számára kedvelt, ezen kívül minden megtalálható, ami a mindennapokat kiszolgálja, bolt, zöldséges, étterem, bár, néhány szolgáltató.
Gyenesdiás Keszthely mellett található, a háztól 5 perc alatt autóval minden elérhető, bevásárlóközpont pl. Interspar, Tesco, Aldi, Lidl, Alfa. park, valamint kórház, orvosi rendelő stb.
A part 5 perces autóútra van, vagy akár biciklivel is hamar elérhető. A nyári melegben itt kellemes az idő, távol a szmogtól, egy olyan hely, ahol egy család minden értelemben egy kellemes közegben tud élni, felnevelni gyermekeit.
Gyenesdiás strandja közkedvelt, abszolút gyermekbarát, erre is van berendezkedve. Itt található sok étterem büfé, fagyizó. Turisztikai szempontból a nyári időszakban sokak által felkeresett hely.

Egy szó mint száz, szuper kis helyen lévő telek eladó. Ha elnyerte tetszését és felmerülne kérdés - hisz sokan messziről jönnek ide - és nem tudják a választ, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal a megadott telefonos vagy e-mailes elérhetőségeimen.

Hitelügyintézésben, ügyvéd és egyéb kérdésekben is állok szíves rendelkezésére.
Aki még nem választott tervezőt, kivitelezőt, ebben az esetben tudok segíteni! Kérem jelezze!

Köszönöm, hogy megkeresett!

Üdvözlettel:

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.