Központi két generációs családi ház sok extrával eladó

2769 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Rendkívüli adottságokkal rendelkező, újszerű állapotú 240nm-es, garázsos 2 generációnak is külön életteret biztosító családi ház eladó frekventált helyen, csendes rendezett utcában 539 nm- es parkosított telken.
2005-ben földszintesen megépített ingatlant 2011- ben födémig visszabontották és ekkor épült rá az emeleti szint, mediterrán jellegű kialakítással, az alsó szint is kívül-belül új arculatot kapott.
A két szint külön bejárattal is megközelíthető.
Fsz: 132 nm.Fedett belépő,szélfogó, a közösségi tér nagy fedett teraszkapcsolatos nappali, egy légtérben az étkezővel,optikailag elkülönülve a világos konyhától amelyhez kamra is tartozik. A nappaliban épített kandalló varázsolja a téli estéket meghitté. 2 hálót egybe nyitottak, de igény szerint visszaállítható.
A fürdőszoba tágas, sarokkád és masszázs zuhanykabin is beépítésre került, külön WC, háztartási helyiség,lépcsőház. A radiátorok mellett padlófűtés gondoskodik a kellemes hőérzetről.
Emelet: 108 nm.Nappali-konyha-étkező, 3 szoba, gardrób, közlekedő,mosókonyha, külön WC,fürdő, a nappalihoz a kert felé tájolt nagy erkély is épült.
A 2 állású szerelőaknás garázsból lakótér kapcsolat nyílik a két szint felé.
Az udvarban térkövezett beállón további 4 autó is parkolhat.
Riasztó,redőnyök, klímák,elektromos kapuk.
A fedett terasz hangulatos partik ,sütögetések színhelye, örökzöldekkel árnyalt. A lakóépülethez kerti tároló is csatlakozik.
Az ápolt kertről gyűrűs kútról üzemelő öntözőrendszer gondoskodik.
A telek hátsó felében játszótér került kialakításra.
Nagy család együttélésére kiválóan alkalmas.
A közelben BKK. megálló, üzletek, piac, posta, óvoda, iskola 2-400 méteren belül elérhető.

Meszesánné Márki Ildikó

Meszesánné Márki Ildikó

Prémium ingatlanértékesítő
Gyál
+36 (20) 388 3540
Meszesánné Márki Ildikó

Meszesánné Márki Ildikó

Prémium ingatlanértékesítő
Gyál
+36 (20) 388 3540

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.