Kulcsrakész ikerház Székesfehérvár Maroshegyen

331 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár Maroshegy városrészben eladó ez a 71 m² alapterületű új építésű ikerház 400 m²-es telekkel.

A lakótér elosztása nem is lehetne jobb. Három különbejáratú szoba és egy nagy amerikai konyhás nappali, külön bejáratú fürdővel és mellékhelyiséggel alkotja a teret. A terasz és udvar kapcsolata kiváló. A tájolásnak köszönhetően az élettér meglehetősen napfényes. Az épület teljes egészében földszintes, 30-as Porotherm falazóelemből készült, amely 25 cm kőzetgyapot szigeteléssel lett ellátva. A tetőszerkezetre sötétszürke színű betoncserép került, amely jól harmonizál az ereszcsatornákkal illetve az épület és a környezet modern stílusjegyeivel.

A belső válaszfalak 10 cm-es falazóelemekből készülnek, a lakótér a teljes területén gipszkarton álmennyezetet kapott. A fürdőszoba és a toalett burkolatai a mennyezetig terjednek. A lakótérben laminált burkolat került lefektetésre. A nyílászárók 6 légkamrás megoldással, az üvegezés háromrétegű kivitelben lett beszerelve. Az ablakok redőnyözöttek, szúnyoghálóval lettek ellátva.

A lábazat szürke színű görög gneis kőből készült, kb. 30-50 cm magasságban, alatta 5 cm XPS dyvit hőszigeteléssel. Az épületben mindenhol padlófűtés lett kialakítva Bosch kondenzációs turbós gázkészülékkel.

Ez a teljesen új lakópark az M7 autópálya felhajtótól néhány kilométerre fekszik, így akár a város, akár Budapest a cél, könnyen megközelíthető mindkét irány.

Összességében az ingatlan egy igazán szerethető, napfényes, családias egységet képez, amely mindenképp kiemeli a jelenlegi kínálatból.

Jöjjön el tekintse meg, hívjon és egyeztessünk időpontot akár hétvégén is!

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 772 2711
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.