Kunszigeti családi ház az n igényei szerint!

6579 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kunszigeten, új építésű családi házas övezetben, nagyon szép környezetben igényes kivitelezőtől kínálom eladásra ezt a 760m2-es telekre tervezett 100 m2 alapterületű 4 szobás, nappali-étkező-konyhás újépítésű házat, 18nm-es garázzsal és 20m2-es terasszal.

Elhelyezkedését tekintve mindössze 17km távolságra található Győrtől a Mosoni-Duna jobb partján fekvő településen. A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőség található, többek között, lovarda, horgásztó, és nem mellesleg a közeli folyópart. A Mosoni-Duna faluhoz tartozó partszakasza a Fertő-Hanság nemzeti park része. Védett állatok és növények sokasága látható a folyó partján, amely minden évszakban páratlan élményeket ad az itt lakóknak, idelátogatóknak.

Az érdeklődők választását megkönnyítheti, hogy a községben nemrég új bőlcsödei épületet építettek, valamint két tannyelvű általános iskolában tanulhatnak a diákok. Munkalehetőség szempontjából pedig a helyi Ipari Park miatt is jó döntés lehet.

Fontosabb adatok: a ház 30-as falazóelemekből épül, a homlokzatra 15 cm vastag Baumit Dryvit hőszigetelő rendszer kerül, 35nm kőburkolat az árban! A tetőszerkezet betonfödémes, 30cm-es födémszigeteléssel, Bramac beton tetőcseréppel, választható színnel. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt műanyagablakok. Hőszivattyús hűtési-fűtési rendszer kerül kivitelezésre levegő-vizes hőszivattyúval. Térköves terasz és garázsbeálló a garázs előtt térkövezve.
További információkért a házzal kapcsolatban keressen bizalommal!

Igény esetén a kivitelező más terveket is megvalósít, más elrendezéssel, vagy más alapterülettel, valamint a kulcsrakész kivitelezést is vállalja korrekt áron és pontos határidővel!

A jelen ajánlat ára: 79.999.999Ft, ami tartalmazza a házat emeltszintű fűtéskész állapotban és a telekárat is, mely 19.999.000,-Ft.

Átadás a szerződéskötéstől számított 9 hónap!
A megújuló energiát az ár már tartalmazza!

Hívjon akár hétvégén is! :)

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Régióvezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban