Lakás Győrladaméron

6769 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrladamér központi részén áll egy nagyon szépen karbantartott ház csendes udvarral, mely ingatlan külön bejáratú, alsó szintje várja új tulajdonosát.
Jelenleg két lakásos társasházként funkcionál, a felső szintet megvásárló család már birtokba is vette otthonát, még az földszinti rész várja új lakóit.
A jelenlegi tervek alapján ezen a szinten két kis lakás kialakítása van folyamatban, azonban igény esetén egyben is eladó, akkor egy tágas lakás boldog tulajdonosa lehet.
Elhelyezkedése miatt remek lehetőség lehet pl. kávézó, cukrászda, pékség, vagy egyéb kereskedelmi tevékenységhez is, az udvarban és a ház előtt is kialakított parkolók várják a vendégeket.

Jelen hirdetésben az L1 számú lakást mutatnám be:
Elosztása szerint tágas, világos konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, wc, közlekedő és egy hatalmas szoba (melynek kettéosztására is vannak tervek), valamint egy fedett télikert helyiségekből áll, összesen bruttó 105,51nm, nettó 81,38nm+9,24nm terasz.

Az L2 lakás közel nettó 55 nm alapterülettel rendelkezik, a kettő együtt ~160 nm körül alakulna, igényeinek megfelelően tud választani!
Az udvaron kocsbeállók megvásárlására is van lehetőség!

Ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, kérem keressen elérhetőségeim valamelyikén, nézzük meg együtt!

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.