Lakható zárt kert Gógánhegyen!

6771 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Felújított, lakható zártkert Gógánhegyen!

Zalaegerszeg - Gógánhegy városrészén kínálom megvételre az alábbi zárt kertet.

Földhivatali besorolása: gyümölcsös, szőlő és gazdasági épület. Nincs kivonva művelés alól, tehát 60 nap kifüggesztés után vehető birtokba.

A ház 1259 m2 nagyságú területen fekszik és az 1980-as években épült. A pince tégla falazattal, fafödémmel és pala tetővel fedett. Később könnyűszerkezettel, fürdőszoba lett kialakítva, ami szintén palatetővel rendelkezik.

Lakótér 2016-ban a teljes felújítás során nyerte el jelenlegi, kuckós hangulatú formáját.

Helyiségei az alaprajz szerinti elrendezésben: az alsó szint: lépcső és közlekedő, konyha, nappali, fürdőszoba a felső szinten pedig 2 szoba és egy gardrób.

Fűtést fa tüzelésű kályha, illetve a fürdőszobában villanyradiátor szolgáltatja. Meleg vízről villanybojler gondoskodik.

Műanyag nyílászárók tükörfóliával fedettek, ami nem teszi szükségessé függönyök felrakását. Villanyvezetékek is cserélve lettek, áramellátás 25 A.

A hátsókertben tárolásra alkalmas melléképület illetve gyümölcsfák találhatóak. Ásott kút is van a telken, amit a jelenlegi tulajdonos nem használ. A terület fokozatosan emelkedik. Kb. 162 m hosszú és 8 m széles. Az épület 2. harmadban helyezkedik el, így nagy előkerttel rendelkezik, ahol akár garázst illetve műhelyt is kialakíthat.

A környék nyugodt és csendes. Részben lakott. Végig aszfaltos úton megközelíthető.

További kérdésével hívjon bizalommal!
Bakonyi Regina
0670/420-6829

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban