Lakható zárt kert Sándorfalván!

284 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tisztelt Érdeklődő!

Sándorfalva kis kertes részén eladó ez a zárt kerti ingatlan, lakóépülettel.

Az utcafront felől, ha a telekre lépünk egy könnyűszerkezetes, de szerelőaknás garázs mellett találjuk magunkat, amelybe 1 autó befér. Az épület felújításra szorulhat, igény esetén.

Továbblépve a lakóépület következik. Egy könnyűszerkezetes előszobán keresztül jutunk be a tégla épületbe. Maga az épület az előszobával együtt bruttó 80nm+4nm emeleti loggia. A fürdőszoba és a lépcsőfeljáró alatt pince található. Az épület fűtése kandallóval megoldott. Víz fúrt kútról van bevezetve, de nem ivóvíz, eléggé vasas. Ivóvízhez mélyebb kutat kell fúrni. A telekre a közművek tekintetében csak a villany van bevezetve, másra jelenleg nincs lehetőség. Az épület teteje le van hőszigetelve üveggyapottal, a falon is van szigetelés (kb 2cm), de ezt érdemesebb vastagabbra cserélni. A nyílászárók vegyesek, van fa és műanyag is, hőszigetelt üveges és sima is. A villanyvezetékek rézre vannak cserélve.

A következő épület egy tároló, melyhez közvetlenül egy száraz pince kapcsolódik, ez az épület téglából épült, mellette a tető meghosszabbításával és könnyűszerkezetes falakkal egy fatároló lett kialakítva.

A telek 1350nm, parkosított, gyümölcsfák vannak rajta: Őszibarack, Szilva, Körte, Meggy, Alma.

Az ingatlan jelenleg "gyümölcsös"-ként van nyilvántartva, ezért a földtörvény szerint kifüggesztéses eljárás keretében lehet megvásárolni.

Nézze meg az alaprajzot az elrendezés miatt.

Iár.: 8.5M Ft

Amennyiben kérdése merül fel, illetve megtekintené, kérem keressen elérhetőségemen.

Szirbik Sándor
70/606-3597
szirbik.sandor@ving.hu

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.