Rejtett ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Lakható zártkerti ingatlan gyönyörű kilátással

478 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenyéhez tartozó Julián-hegyen eladó ez 39 nm hasznos alapterületű zártkerti ingatlan. Az ingatlant a tulajdonos a művelési ág alól már kivonatta, így azonnal, kifüggesztés nélkül birtokba vehető ez a kis birtok.
A hétvégi házhoz tartozó terület 900 nm, melyen gyümölcsfák, és néhány tő szőlő kapott helyet.
A tulajdonos az ingatlant folyamatosan gondozták. 2 éve bekötésre került az ingatlanba a víz, ekkor került kialakításra a fürdőszoba is. A nyílászárók szintén néhány éve lettek kicserélve. A villamoshálózat régebbi, de nem korszerűtlen, semmiféle felújítást nem igényel. A burkolatok egy része szintén 2 éve újultak meg. Az alsó szintet fa tüzelésű kandalló fűti, az emeleti hálórészben egy elektromos fűtőtest szolgáltatja a meleget. Az ingatlan helyiségei: a földszinten egy nappali, melyből egy tároló lett leválasztva, konyha, fürdőszoba, lépcsőfeljáró, míg az emeleten egy hálórész, valamint egy terasz lett kialakítva. A teraszról csodálatos örök panoráma nyílik Horvátországra.
Az ingatlan használható hétvégi nyaralóként, de állandó lakhatásra is alkalmas. A környék csendes, nyugodt. Mindenkinek tökéletes választás lehet, aki szeretné a város zajából elvonulva kialakítani új életterét, vagy szeretne egy jó állapotú hétvégi házat, nyaralót vásárolni.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.