Lakhatóvá alakítható zártkert egy keresett környéken

215 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, horvát határszélen, Letenye kisvároshoz tartozó, méltán keresett hegyháton, a Julián-hegyen vált eladóvá ez a jó kialakítású, remek adottságokkal rendelkező zártkerti ingatlan. A terület művelési ág alól már ki van vonva, így adásvétel után azonnal birtokba vehető! A terület közel 1700 nm nagyságú, melyen az épület mögött termő gyümölcsfák, illetve közel 150-200 tő szőlő is található. A terület tetejéről gyönyörű, örökpanoráma tárul elénk Horvátországra. Az ingatlantól a buszmegálló 500 m távolságra található, ahonnan Letenye illetve Lenti kisvárosok is megközelíthetőek. A m7-s autópálya közelsége miatt a Balaton déli partja 40 perc, míg Budapest 2 óra alatt elérhető.

Az ingatlan kis ráfordítással akár életvitelszerű lakhatásra is alkalmas. A pinceszinten kialakításra került egy konyha, illetve fürdési lehetőség is rendelkezésre áll. A melegvizet elektromos bojler biztosítja. A szennyvíz elvezetése egy 9 köbméter nagyságú műanyag tartályba történik. A fűtésről jelenleg fa tüzelés gondoskodik, de akár elektromos fűtés is kialakítható a villamoshálózat korszerűsítése után. Az ingatlan helyiségei a pinceszinten egy konyha kialakított fürdési lehetőséggel, borospince, kis terasz, míg a felső szinten egy 21nm-s lakótér, valamint egy terasz.

Akár nyaralót szeretne vásárolni, akár a természetben szeretné kialakítani új életterét, ez az ingatlan tökéletes választás lehet. Remek lehetőség lehet akár ingázóknak is a közeli országhatárok miatt. Érdemes személyesen is meglátni a területben és az épületben rejlő lehetőségeket. Megtekinteni csak előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 5518808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban