Lakjon Sándorfalván egy Panel áráért

919 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Sándorfalván Szegedtől 10 percre eladó egy 1080 m2-es telken lévő 60 m2 es Könnyűszerkezetes 2 szintes beépített tetőteres családi ház.

1990-be épült,és 2012- ben újították fel.

IF-60 típusjelű gyorslakóház amely cementkötésű forgácslap és ISOLITH hőszigetelés felhasználásával készült előregyártott szerkezeti elemekből.
Az épület kőritő falai illetve a közbenső falak alá földpartok közé csömöszölt sáralap készült amely a terepszintből kiemelkedve egyben az épület lábazata is.

A földszinten a nappali, az étkező ,konyha ,kamra ,fürdőszoba és WC illetve ezek megközelítésére szolgáló előszoba kapott helyet.

A tetőtérbe vezető lépcsőt a nappaliban helyezték el.Jelenleg a lépcső szélessége 56 cm amely a tulajdonos elmondása szerint természetesen bővîthető.
A tetőtérben 2 szoba ,egy WC +mosdó és 2 gardrób
szobát alakítottak ki.

Falai festettek ,a szobákban padlószőnyeget az étkezőben laminált burkolatot tettek le a többi helyiségben hidegburkolattal találkozhatunk.
Az étkező nyílászárói fából készültek a többi külső nyílászárók hőszigetelt üvegezésű típusszerkezetek.
Az épületben központi fűtést alakítottak ki hőleadó radiátorokkal,melegvizet villanybojler szolgálja illetve nyáron a napkollektor tölti be ezt a funkciót.

Gépjármű elhelyezésére a hozzáépített garázs bíztosít fedett helyet.
Tárolásra egy igen tágas melléképület ad teret.

Az ingatlan területe rendezett gondos gazda kezeit dicséri.
Itt a fűnyíráson kívül az új tulajdonosra 20 barackfa, almafa, cseresznyefa ,füge gondozása várhat.
Ezenkívül még több fajta fa díszíti a ház udvarát.

Ha ez az amit keres az alaprajz és a fotók alapján is megfelelne elképzeléseinek keressünk egy időpontot a személyes megtekintéshez.
Keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.

Az irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06306432829

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.