Lakóparki fiatalos lakás a tavaknál geotermikus fűtéssel

513 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár első geotermikus fűtésű lakóparkjában eladó ez az igényes, kellemes délkeleti fekvésű, harmadik emeleti lakás. Található benne egy hatalmas, napfényes nappali, amerikai konyhával és étkezővel, valamint a hozzá tartozó erkéllyel, ami a tavakra néz. Valamint természetesen van még két hálószoba is és gyönyörű fürdőszoba külön wc-vel. A lakáshoz opcionálisan vásárolható saját teremgarázshely, tároló, valamint felszíni parkolóhely is a zárt udvarban.

A lakás ideális lehet befektetési célra, vagy családosoknak. Közel a belváros, de mégis a természetben gyönyörködhet az erkélyről vagy az ablakokból. A közelben üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola és óvoda, játszótér, sportpálya, horgásztó is található.

Az épület már a mai kornak megfelelő hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek és a geotermikus házközponti fűtésnek köszönhetően nagyon kedvező költséggel üzemeltethető. Ráadásul akkor kapcsolja be, amikor akarja, nem függ a működése a távhő szolgáltatótól. A lakás klímája kellemes nyáron is hiszen a falfűtéssel nem csak a melegíteni, hanem hűteni is lehet a lakást. A fürdőszobában pedig padlófűtés biztosítja a komfortérzetet.

A lakáshoz jár a különlegesen szép konyhabútor beépített gépekkel. Természetesen marad és a következő tulajdonosokat fogja szolgálni a továbbiakban. Ezen kívül minden szobában és az előszobában is egy-egy beépített gardrób nyújt lehetőséget a tárolásra.

Az utcán ingyenes a parkolás, de igény szerint vásárolható teremgarázs is.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!
Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban