Lakóparki fiatalos lakás Palotavárosi a tavaknál

158 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár belvárosától nem messze, zöldövezetben eladó ez az igényes, kellemes északnyugati fekvésű, 20005-ben épült, újszerű, negyedik emeleti lakás. Található benne egy hatalmas, napfényes nappali, amerikai konyhával és étkezővel hatalmas franciaerkéllyel, ami zöldterületre néz. Valamint természetesen van még két hálószoba is és gyönyörű fürdőszoba külön wc-vel.
A lakás ideális lehet befektetési célra, mert könnyen kiadható vagy családosoknak. Közel a belváros, de mégis a természetben gyönyörködhet az erkélyről vagy az ablakokból. A közelben üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola és óvoda, játszótér, sportpálya, horgásztó is található.

Az épület már a mai kornak megfelelő hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek és az egyedileg szabályozható és mért központi fűtésnek köszönhetően nagyon kedvező költséggel üzemeltethető. A lakás klímája kellemes nyáron is hiszen, ha kell, akkor kereszthuzattal kellemessé tehető, de ha még ez sem elég, akkor pedig a klíma biztosítja az élhető hőmérsékletet. Az ablakokon redőny és árnyékoló, valamint szúnyogháló is található.

A lakáshoz jár a méretre gyártott konyhabútor beépített gépekkel. Természetesen marad és a következő tulajdonosokat fogja szolgálni a továbbiakban.

Helyijárat megállója a közelben. A belváros gyalog negyedórányi sétára van. Az utcán ingyenes a parkolás.
Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030

Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban