Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Lakóparki loft hangulat

2107 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrtől 3 km-re Vámosszabadi új lakóparkjában keresi új tulajdonosát ez a rendkívül igényesen megtervezett és kivitelezett másfél szobás belső udvari lakás. Az ingatlan egy 2017-ben épült 21 lakásos társasház földszinti, 47 nm-es lakása, melyhez egy 47nm-es saját kertrész kapcsolódik, a bejárat mellett saját 2,5nm-es tárolóval.

Az épületet magas színvonalú kivitelezés, modern megjelenés jellemzi. Főfalai 30cm-es téglából épültek, 12cm-es homlokzati hőszigeteléssel kiegészítve. A nyílászárók műanyagok, 3 rétegű hang-és hőszigetelt üvegezéssel, melyek redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A fűtésről kombi gázkazán gondoskodik, a hálószobában radiátor hőleadóval, a többi helyiségben padlófűtéssel ellátva. A nyári melegben klíma biztosítja a komfortos hőmérsékletet. A lakás biztonságáról vezeték nélküli riasztórendszer gondoskodik. A lakás összes ablaka a saját kertrészre néz, nincs utcafrontra rálátás.

De nézzük meg részletesen:

A lakásba belépve a kis méret ellenére elfog egy loft hangulat. Ez az ingatlan valószínűleg sok férfi ( és a stílust kedvelő hölgyek ) szívét megdobogtatja. Erőteljes, picit nyers maszkulin dizájn ami a belsőépítész és a jelenlegi tulaj szépérzékét tükrözi. Igazi legénylakás egyedileg kialakított bútorokkal, tárolókkal, téglafallal, világítással.
Mégis a lakásban elfog egy érzés: Igen, Otthon vagyok!

Az előtérbe belépve már rálátni a prémium anyagokkal kialakított nappalira. A bejárattal szembe a fürdőszobát találjuk. Balra fordulva van a konyha, szépen a designhoz igazított beépített bútorral, egyedileg kialakított tárolóval, konyhapulttal, bárszékkel. A nappaliban egy hatalmas ülőgarnitúra található, vele szemben a TV. A nappaliból egy beépített szekrénnyel felszerelt szobába lépünk, amiben egyedi, raklapból épített ágy, és fali polc található. A nappaliból egy hatalmas ajtón keresztül jutunk ki a teraszra, ahol szintén egy egyedi raklapbútoron pihenhetjük ki a nap fáradalmait. Az ingatlanhoz egy saját szépen karbantartott udvarrész is tartozik, ahol fúrt kút, és öntözőrendszer is megtalálható.

A lakóközösség remek, nagyon összetartóak, hagyománya van a nyári, karácsonyi összejöveteleknek az udvaron egy-egy közös rendezvény keretében.

A lakáshoz saját tároló is vásárolható 850.000 Ft-ért.
A vételár részét képezi 2 db utcai parkoló, melynek bérleti joga a következő 4 évre meg van váltva.

Irányár: 29.900.000 Ft

Az ár tartalmazza a beépített bútorokat, de igény szerint a teljes bútorzat is maradhat felár ellenében.

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
30/8265667

Hívjon akár hétvégén is!

Teljes körű ügyintézést vállalunk ügyfeleink részére a megtekintéstől a beköltözésig.

Nyerges Tamás

Nyerges Tamás

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 826 5667
Nyerges Tamás

Nyerges Tamás

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 826 5667

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.