Látóhegyen részben felújított pince

1289 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa-Látóhegyen, szinte a csónakázó tó szomszédságában eladó ez a 21 nm alapterületű, zártkerti ingatlan. A pince 532 nm nagyságú, parkosított területen helyezkedik el, melyen régebbi stílusú melléképület is helyet kapott. Az ingatlan művelési ág alól már kivett, így azt kifüggeszteni már nem kell. Az pincéhez végig aszfaltos út vezet, autóval megközelíthető.
Az 1970 körül épült ingatlant a tulajdonos nemrégiben részlegesen felújította. A villanyvezetékek korszerűsítése megtörtént, a pince új tetőt kapott, valamint a fürdőszoba is félig elkészült. Új derítő kialakítása is megtörtént. A lakrészbe csak a villany van bekötve, fűtése egyedi fa tüzeléssel megoldható. Az épület helyiségei: a földszinten egy szoba kicsi, nyitott terasszal, 1 tároló,és egy félkész fürdőszoba, a tetőtérben pedig egy félszobának is kialakítható tároló, melyhez szintén terasz tartozik. A tetőtér csak kívülről közelíthető meg!
Csendes zöldövezeti környezet, ami tökéletesen alkalmas elbújni a város zaja elől. Akár kicsi kertészkedésre, akár pihenési célra is tökéletes választás. Az ár irányár!
Kulcs az irodában!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.