Leendő otthona, vagy épp szeretett irodája?! Döntse el Ön!

276 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálom ezt a tulajdoni lapon 100 valóságban 106 m2-es, 3 szoba + nappalis, 2. emeleti téglalakást a Corvin-negyed közvetlen közelében. Saját részre, és befektetésnek is kiváló választás!

Az ingatlan, egy kevés lakással rendelkező, 1900-as évek elején épült, 3 emeletes, jó lakóközösségű, nyugodt és rendezett társasházban található.

Lakásként és irodaként is nagyszerű lehetőségeket rejt magában. Jelenleg lakásként van használatban.

Méretéből és elrendezéséből adódóan, igény esetén, akár két kisebb lakásra is bontható.

Hatalmas terek és körbenapozottság jellemzi.

Északkeleti irányból a nappalit és a két nagyobb szobát ragyogja be a nap. Ezek ablakai mellékutcára néznek. Míg a konyha és a legkisebb szoba nyugati fekvésűek, melyek ablakaiból a zöld, fás belső udvar látható.

A szobákban és a közlekedőn parketta, a fürdőszobában és a konyhában járólap található.

A közös költség 20 000 Ft. Fűtés tekintetében cirkó kazán mellett két Héra cserépkályha is gondoskodik a lakás fűtéséről! A két fűtési rendszer kombinálásával a lakás fenntartási költségei kedvezőek. A gáz és a villany fogyasztása egyedi mérőórák alapján fizetendő.

A lakáshoz tartozik egy pincerész is.

A környék ellátottsága kiváló mind infrastrukturálisan mind pedig a mindennapi élethez szükséges intézmények tekintetében.
Séta távolságon belül található számos bevásárlási lehetőség, pláza, élelmiszer boltok (pl.: Aldi, Lidl), orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, több egyetem, illetve minden egyéb városi igényeket kielégítő termék és szolgáltatás.

Az ingatlantól 5 perc sétára található a Corvin pláza.

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.
Akár CSOK-kal és hitellel is megvásárolható!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, keressen bizalommal, a hét bármelyik napján!

Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ingatlanértékesítő
Budapest 22. kerület
+36 (20) 804 4080
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.