Legyen a 300-ból az egyik!

1993 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Legyen a 300-ból az egyik!
Zala megyében, Letenye kistérséghez tartozó, csendes, barátságos településen, Lispeszentadorján faluban vált eladóvá ez a tágas, jó adottságokkal rendelkező családi ház. A település jelenleg kevesebb, mint 300 lakossal rendelkezik, így a falu garantáltan a csend és a nyugalom megtestesítője. A lakóépülethez egy rendezett, 1400 nm nagyságú terület tartozik, melyen egy kis melléképület is helyet kapott.
Az ingatlan jelenleg átlagos állapotú, igény esetén esztétikai felújítással költözhető. A falazaton kisebb mértékű felvizesedés látható, mely a mai technológiákkal könnyen orvosolható. Néhány évvel ezelőtt a szobák melegburkolata megújult, valamint lecserélésre kerültek a villamoshálózat régi alumínium vezetékelései is. A ház régi, egyedi stílusáról a helyiségekben látható mestergerendás tetőszerkezet gondoskodik. A ház minden közművel rendelkezik, a fűtés gáz-konvektorok által biztosított. A lakótér helyiségei: 4 teljes értékű szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, kamra, előszoba, terasz.
Mind a település, mind pedig az ingatlan megfelel a falusi csok szabályainak! Felújítás után igazán remek otthonává vállhat akár nagyobb családok számára is! Jöjjön el, és lássa meg a benne rejlő lehetőségeket!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 5518808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban