Legyen egy saját tanyája

1466 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Pákozdon csendes zártkerti részén, salakos úton megközelíthető helyen eladó ez a helyi viszonylatban nagy alapterületen elhelyezkedő tanya (művelés alól kivont zártkert). Alkalmas akár lovak, méhek tartására, gazdálkodásra, hobbikertnek, de akár állandó lakhatásra is. A többit a saját fantáziájára bízom.

A 4265 négyzetméteres területen található egy 20 négyzetméteres téglából épült ház, egy 30 négyzetméteres garázs, raktár, egy lovak tartására alkalmas istálló és egyéb kisebb épületek, melegágy.

A telek egy részén erdő is található, míg a másik részén gyümölcsfák vannak telepítve.

Közművek közül a villany van bevezetve. A vízellátás saját fúrt kútról van megoldva. A garázs tetején levő napelemek további megegyezés tárgyát képezik.

A közlekedés kiváló. Távolsági buszmegálló az utca végében pár száz méteren belül. Az autópálya lehajtó pedig 5 kilométeren belül található.

A szomszédok nagy része állandó lakos. Az ingatlanba be lehet jelentkezni állandó lakcímmel.

Ha nyugalomra vágyik, ez a ház ideális akár pihenés, gazdálkodás vagy állandó otthon céljára is. Aki megnézi, az biztosan beleszeret!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban