Legyen ingatlana a Tisza-tó szomszédságában

769 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Abádszalóktól 12 kilométerre található Kunhegyesen kínálom megvásárlásra ezt a 190 négyzetméteres kétszintes kertkapcsolatos sorházat.
Az ingatlan a város központi részén, egy zöldövezeti csendes utcában található, az épületegyüttes szélső háza.

A nagyméretű ingatlan sok lehetőséget rejt magában, az alsó szinten (valamikor orvosi rendelőként működő) utcafronti bejáratú két helyiség egészségügyi, szépségipari, üzleti tevékenységre alkalmas.
Az udvarban külön álló épületben (külön helyrajzi számon) a másik utcáról is bejárható garázs pedig műhelynek alkalmas.

A ház 190 négyzetméteres,
- a földszinten:
garázs kazánházzal, orvosi rendelő váróval, konyha, étkező, nappali, hálószoba, tusolós fürdőszoba és kamra található.

- az emeleten:
nappali, két hálószoba, fürdőkádas fürdőszoba, erkély és egy hatalmas terasz biztosít egy nagy családnak életteret.

A házban a külső homlokzatot felújították, nyílászárókat műanyag hő-és hangszigeteltre cserélték, az emeleten klímaberendezés szereltek fel.
A ház fűtési rendszere jelenleg ki van iktatva, nem üzemel, de szakember segítségével a korábbi - kiépített fűtés rendszere lehetővé teszi, hogy vegyes tüzelésű kazán, vagy gázkazán, esetleg az új tulajdonos igényeinek megfelelő fűtés korszerűsítés legyen.
A ház belsőépítészeti felújítást, frissítést igényel. Az ingatlan szerződést követően azonnal birtokba vehető, igény szerint
akár a teljes berendezéssel együtt.

Az ingatlan méretéből és elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas lehet egy nagy családnak a mindennapokra, de akár befektetésre vendégszállásnak is, hiszen a város a Nagykunság északi részén fekszik közel a Hortobágyhoz és a Tisza-tóhoz, a városban pedig remek időszakos strand fürdő van. (Feszített víztükör és gyógyvizes, valamint gyermek és pancsoló medencékkel kínál egész napos szórakozást a szabadban labdázással, nagy gondozott fűfelülettel kiegészülve.) A közelben lévő Tiszaörsön és Berekfürdőn is remek egész éves gyógyvizes pihenési lehetőség van.
A város hangulata barátságos, nyugalmat sugárzó, bölcsőde, óvoda általános és középiskolák mind helyben adottak az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően mind gyorsan elérhető.


Tekintse meg a fotókat, az alaprajzokat, a további kérdéseivel pedig keressen bátran!
06302074192 vagy kocsis.agota@ving.hu
Üdvözlettel:
Kocsis Ágota ingatlanértékesítő

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban