Legyen Ön egy csodálatos, „új illatú” lakás tulajdonosa!

2000 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A 6. kerületi, Szondi utcában eladó egy igazán prémium anyagokkal felújított, 1 nappalis, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, duplakomfortos 94 nm-es polgári lakás, ahol a beltéri design a bútoroktól az utolsó részletig úgy lett kialakítva, hogy az új lakók igazán örömüket leljék bennük. Mind a gépesített konyha, mind az egyedi bútorok „0 km-esek” és az ár részét képzik.

A Diplomatanegyedben található nagypolgári lakás vonzerejét a prémium hatáson túl a tágas, világos terek biztosítják, valamint a Budapesten „luxusnak” számító csendesség, hiszen a 2020-as esztétikai felújítások során a falak festése, padlók laminálása mellett az összes nyílászáró is ki lett cserélve többrétegű műanyagra, melyek nagyon jó hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek.

Az ingatlan jó vétel lehet olyan családok számára, akik igénylik, hogy mindenkinek meglegyen a személyes tere, valamint fontos számukra a belvárosi lokáció, de azoknak a befektetőknek is szívesen ajánlom, akik kihasználnák a turisztikai célpontok közelségét (pl Hősök tere, Városliget kb. 100 méterre találhatók.)

A fűtés az új radiátorokon keresztül gázcirkós fűtéssel biztosított, de természetesen hűtő-fűtő légkondi is megtalálható. A közös költség: 25.000 Ft/hó, mely tartalmazza a felújítási alapot + szemétdíjat, a további elszámolás egyedi fogyasztás alapján történik.

Ez egy olyan különleges ingatlan, amit érdemes élőben megnézni.
Ne maradjon le róla, hívjon, egyeztessünk időpontot!

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbeadás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Szabó Péter
30/441-9282

Szabó Péter

Szabó Péter

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 441 9282
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban