Legyen otthona a nyaralója!

564 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tolna megyében, Dombóvárott, csendes, nyugodt, exkluzív helyen, eladóvá vált egy masszív alapra felépített, hőszigetelt, 3 szobás, nappalis, új családi ház.
2008-ban a régi ingatlan az alapokig vissza lett bontva , a 66m²-es szuterén rész megmaradt (igény esetén külön bejáratú lakrész is kialakítható belőle) és egy teljesen új, otthonos, jó elrendezésű, fedett teraszos, 102 m²-es, világos családi ház épült a helyére.
Természetesen minden új: a falak, a víz-villanyvezeték, gáz cirkó fűtés (vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll),tetőszerkezet, tetőhéjazat, belső és külső nyílászárók, hideg és meleg burkolatok stb.
Az 560-m²-es telken kapott helyet a dupla garázs és a tároló helyiségek.
A város központ közelsége (900m-en belül bevásárlási lehetőség, bank, orvosi rendelő, óvoda, iskola, étterem, pékség, stb.)és egyben a természetközeli elhelyezkedése az ingatlannak, lehetővé teszi az új tulajdonos számára minden évszakban, hogy otthonában pihenjen, kikapcsolódjon és feltöltődjön ezen a természetközeli csodálatos helyen.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel forduljon hozzám bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba

Ingatlanértékesítő
Pécs
+36 (30) 356 4303
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.