Lehetőségek tárháza - Gyula szívében!

5655 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Városi Ingatlaniroda eladásra kínál Gyula belvárosában, frekventált helyen, zöldövezetben, jó állapotú 8 szoba + 2 nappali tégla falazatú, 274 m2 alapterületű családi házat, telek mérete: 326 m2.
A földszinti két épületrész az utca felől külön bejárattal rendelkezik, mely lehetővé teszi a két rész egymástól független működését, így vállalkozásként (iroda) és otthonként is tökéletes választás!

Kiváló megoldás lehet egy több generációs család számára, de Apartman kiépítésére is remek megoldást biztosít, ill. irodaháznak, üzletnek is megfelelő választást kínáló lehetőség!

A szobák az emeleten padlószőnyegesek, a földszinten faparkettásak és laminált parkettásak. a nappali és a közlekedő faparkettásak, a konyha a fürdő és a különálló wc, mely hidegburkolattal ellátott. A családi ház nyílászárói régi típusú fa nyílászárók a földszinten, de az utcafronton és az emeleten új hőszigetelt ablakokat kapott, melynek ablakai redőnyösek. A nyári meleg hónapokban klíma nyújt kellemes hőmérsékletet az emeleten. A ház fűtéséről gáz kazán gondoskodik, a meleg víz kombi - gázkazánról és villanybojlerről van megoldva. 2005 - ben a tető teljes kicserélése megtörtént. Az ingatlanhoz tartozik: udvar, kert, fúrt kút, mely közös használat, valamint diófa teszik hangulatossá.

Az ingatlan a városközpontban, zöldövezetben található, Gyulai vár és várfürdő, posta, iskola, óvoda, buszpályaudvar, bank, templom, hivatal, kórház, élelmiszerbolt, gyógyszertár található a közelben.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Krausz Jánosné Erika

Krausz Jánosné Erika

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 447 5445
Krausz Jánosné Erika

Krausz Jánosné Erika

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (30) 447 5445