LEHETŐSÉGEKKEL TELI CSALÁDI HÁZ TÉTEN

3508 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok Téten egy korszerűsítésre váró, 75 nm-es családi házat! A település egyik főbb erénye, hogy nagyon előnyös a fekvése, a legfontosabb közúti megközelítési útvonala a Pápa és Győr térségét összekötő 83-as főút, mely nagyjából észak-déli irányban végighalad a központján is. Autóba ülve kb. 15 perc alatt érhetünk a megyeszékhelybe, hiszen 23 km mindössze a távolság, de a Pápára vezető út sem igényel 20 percnél több időt.

A családi ház Tét csendes utcájában található, de a város adottságaiból kifolyólag mégis csak pár percre van az élelmiszer boltoktól, postától, ruhaboltoktól, virágboltoktól, iskolától, tehát kényelmi és nyugalmi szempontból minden igényt kielégít.
A városban az egészségügyi és szociális ellátást 2 háziorvos, 1 házi gyermekorvos, 2 fogorvos és 2 védőnő biztosítja.

A házat 1960-1970 között építették hagyományos módon téglából. Megtalálható benne, 2 nagyméretű hálószoba, nappali és konyha, melyet egy hangulatos boltív választ el egymástól, fürdőszoba, egy szintén tágas melléképület valamint 26 nm-es gazdasági épület. Az ingatlanhoz 805 nm-es telek tartozik.
A fűtést kandalló, valamint kályha szolgáltatja, a meleg vízellátásról villanybojler gondoskodik. 2015-ben a ház teljesen új tetőt kapott, valamint a nappalit új járólappal burkolták. Kifejezetten jó elrendezése van az ingatlannak, amely a leendő tulajdonosnak/tulajdonosoknak nagyban megkönnyíti a dolgát a felújítás és átalakítás során. Roppant nagy előnye az ingatlannak, hogy a melléképületet lakhatóvá lehet tenni vagy a fűtéskorszerűsítésben vehetik hasznát. A gazdasági épület akár szerszámok, mezőgazdasági gépek, takarmányok tárolására szolgálhat, de akár garázs is alakítható belőle.
Az ötletek tárháza szinte kimeríthetetlen, a jövőbeli elképzeléseknek csak a leendő tulajdonosok fantáziája szabhat határt.
Nézze meg személyesen, álmodja bele jövőjét és valósítsa meg azt!
Irodánk bankfüggetlen hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Keressen bizalommal!

Kozma Ádám

Kozma Ádám

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 195 1509
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban