Lehetőségekkel teli lakás

438 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ebben a lakásban rengeteg lehetőség rejlik. Ebből adódóan nagyon könnyedén formálhatja át saját ízlésére. Nagy és tágas terek, nagyszerű elrendezési lehetőség és alakíthatóság jellemzik az ingatlant. Akárhová tekint mindenhol az igényesség és praktikusság köszön vissza.

A lakás a belváros szívében a Nagy Diófa utcában található. Az ingatlan normál állapotú, tehermentes, második emeleti, erkélyes, tégla építésű, 79 m2 alapterületű.

Igazi álom otthonra lelhet ebben a kellemes hangulatú lakásban, ahova csak a bútorait kell hoznia és máris költözhet.

Az épület 1800-as években épült és legutóbb az 1900-as évek elején újították fel. A ház karbantartott, tiszta, rendezett, jól megközelíthető és jó lakóközösséggel rendelkezik. Az épület 3 szintes, ebből adódóan lift nem található benne.

A lakás 2 szobát, konyhát, ebédlőt, kamrát, előszobát, fürdőszobát, külön wc-t és erkélyt foglal magába. A kis híján 4 méteres belmagasságának köszönhetően akár galériázható is.

Az ingatlan fenntartási költségei alacsonyak. A közös költség 15.000 Forint/hó, ami magában foglalja a szemétdíjat, a közös területek világítását, a lépcsőház takarítását és az épület karbantartását. A lakásban konvektor fűtés van. Minden fogyasztás (víz, gáz, villany) saját mérőórákkal mérhető. Parkolásra az utcán van lehetőség.

Az ingatlan közelében minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges lehet. Néhány percnyi sétával könnyedén elérhető a bölcsőde, az óvoda, az iskola, az egyetem, az orvosi rendelő, a gyógyszertár, a bevásárlási lehetőségek sokasága és a Termelői piac.

Közlekedés szempontjából a lakás a legjobb helyen fekszik. Sétatávolságon belül van az M1-es és az M2-es metró, több villamos (4, 6, 47, 48) és buszmegálló (5, 7, 8E, 108E), illetve a trolibuszmegálló (74) is. A tömegközlekedéssel utazók egy kis utazással könnyen elérhetnek a város bármely részére.

Ideális választás befektetőknek, pároknak, családoknak és egyedülálló keresőknek egyaránt.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, akkor keressen bátran! A megjelölt elérhetőségek bármelyikén elérhető vagyok. Reggeltől-estig és hétvégén is rendelkezésére állok.

Neuberger Fanni

Neuberger Fanni

Kapcsolattartó
Budapest 13. kerület
+36 (20) 517 2685
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban