Lehetőségekkel teli tégla lakás

3660 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladóvá vált Szeged Belvároshoz közeli 70 m2-es napfényes téglalakás. A 70 m2-es hasznos alapterületű ingatlan egy 4 szintes társasház első emeletén található.

Az ingatlanban felújítási munkálatok nem történtek, így ennek köszönhetően kiválóan alkalmas olyan befektetők, családok számára, akik saját maguk szeretnék megálmodni és kialakítani ingatlanjuk teljes belső esztétikáját valamint műszaki felszereltségét.

Az ingatlanban sok lehetőség rejlik. Jelenleg a legkisebb szoba egy másik szobából nyílik, azonban könnyedén kialakítható akár 3 külön bejáratú szoba, vagy akár egy amerikai konyhás lakás, nagy konyha-étkezővel és hozzátartozóan 3 kisebb szoba is. A fürdőszoba és a toalett külön helyiségben találhatóak.

A közlekedés kiváló, a villamosmegálló / buszmegálló 1 perc sétára található, a legközelebbi autópálya felhajtó 10 perc autóútra található. A környéken számos látnivaló, kisboltok megtalálhatóak. Lokáció szempontjából minden elérhető távolságra. Az ingatlanhoz tartozik egy zárt udvari gépkocsibeálló.

Az ingatlan per teher és igénymentes, azonnal birtokba vehető.

Álmodja meg saját otthonát Szeged egyik legkedveltebb városrészén!

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban