Leköthető, exkluzív lakás Százhalombattán

400 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Leköthető, exkluzív lakások Százhalombattán!

Ha nyugalmas, kertvárosias környezetre vágyik ahonnan Budapest könnyen megközelíthető, akkor Önnek kedvez a Gesztenyés lakópark.
A 4 emeletes épületben összesen 36 lakás (4 különböző méretű: garzon, 1 szobás, 2 szobás, penthouse) kap helyet. A lakások mindegyike tágas, napfényes terasszal rendelkezik.

Az L32-es lakás az 4. emeleten található, összesen 52,06 m2 + 55,79 m2 erkély.
Előtér (6,15 m2) lakótér (24,28 m2) fürdő (4,59 m2) háztartási helyiség (3,48 m2) szoba (13,56 m2).

Az épület monolit vasbeton alaplemezzel, a főfalak előre gyártott Leier vasbeton falpanelből készültek 15cm EPS homlokzati hőszigeteléssel. A lakáselválasztó falak Leier vasbeton falpanelból, míg a lakáson belül válaszfalak gipszkartonból készültek.
A homlokzati ablakok és erkélyajtók korszerű műanyag, 5 légkamrás profilszerkezetből készülnek, 3 rétegű hőszigetelő üveg, külső-belső oldalán fehér színű kivitelben.

A fürdőszobákban, illetve a WC helyiségekben teljes magasságig, a konyhában a konyhabútor alsó- és felső része között 60 cm magasságban I. osztályú falicsempe burkolat készül. Az előtér, a konyha, a fürdőszoba és a WC helyiség padlójára stílusban igazodó mázas kerámia kerül.
A lakóhelyiségekben laminált parketta burkolat készül, a vevők által választva az egységárak szerinti összeghatárig.

A lakások fűtéséről padlófűtés gondoskodik (központi fűtés – hőcserélővel távhővezetékről) A fürdőszobákban kiegészítésként elektromos törölközőszárítós radiátorral.
A lakások hűtéséről levegős hőszivattyú gondoskodik. Minden lakás nappali-konyha helyiségben 1-1 db mennyezeti fan-coli biztosítja a hűtést. A külön szobáknál a fan-coli előkészítése (csövezése) megtörtént.

A lakópark zárt belső részében a parkosított rész mellett parkolási lehetőség is biztosított: felszíni parkolóhelyek (18 db, 2.000.000 Ft/db) valamint teremgarázs (18 db, 5.000.000 Ft/db), ahol a parkolóhelyeken felül tárolók kerülnek kialakításra.

Az M6-os és M0-ás autópálya, valamint a kitűnő tömegközlekedés lehetővé teszi a főváros gyors és könnyed megközelítését. Sétatávolságon belül elérhető óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek és egészségügyi intézmény is.

További kérdéseivel, a lakások megtekintésével kapcsolatban keressen bizalommal!

Lentner Dominika

Lentner Dominika

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 207 7306
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban