Lenti-hegyen félkész házikó akár állandó lakhatásra is

674 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A kedvelt zalai üdüvővároshoz, Lentihez tartozó Csibodai- hegyen eladó ez a 32 nm nagyságú zártkerti ingatlan.
Az ingatlanhoz tartozó terület 2 heklyrajzi számon van, összesen 1729 nm nagyságban. A kisebb méretű telket (506 nm) erdő borítja. A tulajdonosok a területeket a művelési ág alól már kivonatták, így a vásárlásnál nincs szükség kifüggesztésre, az új tuljadonos azonnal birtokba veheti az ingatlanokat.

A tulajdonosok a tavalyi és végén elkezdték az épület felújítását. A régi épület kibővült, bevezetésre került a víz, és megújult a villamoshálózat. Kialakításra került a fürdőszoba, valamint a konyha. A tető megújult, és elkedődőtt a szennyvízelvezetés kialakítása is. A felújítási munkálatok befejezése után akár állandó lakhatásra is alkalmas az ingatlan. A felújítás és kialakítás az új tulajdonosok feladata. Az ingatlan fűtése fa tüzelésű kandallóval, vagy elektromos fűtéssel megoldható. Az ingatlanig szinte végig aszfaltos út vezet, így autóval bármikor könnyen megközelíthető. Buszmegálló 1 km-n belül található. Az építmény helyiségei: egy teljes értékű szoba, egy kis nappali, terasz, félkész konyha, és szerkezetkész fürdőszoba.

Tökéletes választás lehet olyan egyedülállóknak, vagy pároknak, akik csendes nyugodt környezetben szeretnének maguknak egy hangulatos nyaralót, vagy akár az új életterüket kialakítani. Az ár irányár!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808