Lentiben, 4. emeleti felújított lakás

201 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megye egyik kedvelt fürdővárosában, Lentiben eladó ez a 4. emeleti 66 nm hasznos alapterületű tégla lakás.

Az ingatlan néhány évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, ennek köszönheti, mostani modern, fiatalos stílusát. A felújítási munkálatok alatt kicserélésre került a víz-, valamint a villamoshálózat. Megújult a konyha és a fürdőszoba, a hideg- és melegburkolatok. A konyha gépesítése megtörtént, a konyhaszekrénybe beépítésre került a tűzhely, valamint a páraelszívó berendezés. A belső nyílászárók tavaly kerültek kicserélésre, melynek nyomán minimális esztétikai felújítás szükséges, de ez az ingatlan állapotán nem ront. A társasház a panelprogramon már átesett, ennek törlesztése már lejárt. A panelprogram keretében a társasház külső homlokzati szigetelést kapott, valamint a külső nyílászárók is kicserélésre kerültek. A lakás közös költsége mindösszesen 7.200 Ft, mely a víz alapdíjat is tartalmazza! (A fogyasztott vízmennyiség a közösköltségben nincs benn!)

A lakás helyiségei: 2 teljes értékű szoba, egy tágas és világos nappali erkélykapcsolattal, konyha, fürdőszoba, wc, folyosó. Az egyik szobához egy gardróbszoba is csatlakozik. A helyiségeket konvektorok melegítik az ideális hőmérsékletre. A laksához a szinten saját, a földszinten közös tároló is tartozik. Autóval parkolni az utcán valamint a társasháznál kialakított parkolóban ingyenesen lehet.

A lakás tökéletes választás lehet olyan családoknak, akik a város központjában szeretnék kialakítani új életterüket, ám nem szeretnének a felújítási munkálatokkal foglalkozni. Az ár irányár!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808