Letenye csendes utcájában, jó elrendezésű, tágas ház

10116 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye csendes, nyugodt környékén, családi házas övezetben vált eladóvá ez a 106 nm hasznos alapterületű családi ház. Az épület egy közel 4000 nm nagyságú területen helyezkedik el, melyen melléképületek is helyet kaptak. A terület hátsó része jelenleg művelés alatt van, így amennyiben kisebb területtel szeretne foglalkozni, meg van rá a lehetősége.
A 2020-s évben a tulajdonos gondos munkájának köszönhetően megújultak a külső nyílászárók, és a főbejárati ajtó is. Az ablakok dupla üvegezésűek, műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel ellátottak. A szobák parkettázása megtörtént. Megújult a villamoshálózat, valamint ezzel egyidőben az elektromos fűtőpanelek kiépítése is elkezdődött. Ennek befejezése már az új tulajdonos feladata! A helyiségeket konvektorok fűtik a megfelelő hőmérsékletre. Az ingatlan helyiségei: 3 teljes értékű szoba, egy félszoba, konyha, étkező, fürdőszoba, kamra, előtér, előszoba.
Elrendezésének köszönhetően akár nagyobb családok számára is tökéletes életteret biztosíthat az ingatlan. A lakótér esztétikai felújítást igényel, de akár így is azonnal költözhető.
Megtekinteni csak előre egyeztetett időpontban lehetséges! Időponthoz telefonos egyeztetés szükséges!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban