Letenye csendes utcájában jól alakítható családi ház

4502 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisváros csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában eladó ez a 103 nm hasznos alapterülettel rendelkező családi ház. A ház mellett tároló, meghosszabbításában nyári konyha, illetve az állattartáshoz szükséges melléképületek sorakoznak. A terület gazdálkodásra alkalmas, közel 2600 nm nagyságú.
Az ingatlanon jelentős felújítási munkálatok nem történtek, kialakítása, felújítása az új tulajdonos feladata. A falakon felvizesedés nyoma látható, mely a mostani technológiák segítségével könnyen orvosolható. Az épület statikailag stabil, masszív. A helyiségek fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak, illetve a középső szobában elhelyezésre került egy hangulatos kis kandalló is. A lakótér helyiségei: 3 teljes értékű szoba, egy tágas nappali, fürdőszoba, konyha, kamra, kis terasz.
Tökéletes választás lehet mindenkinek, aki városban, mégis csendes környezetben szeretné kialakítani új életterét. A település, valamint az ingatlan is megfelel a falusi csok szabályainak!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.