Letenye csendes utcájában, normál állapotú lakás

269 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Letenye csendes, nyugodt környezetében, belvároshoz közel, ezt a 93 négyzetméter hasznos alapterületű két szintes társasházi lakást. A lakáshoz, közel 700 nm-s terület tartozik, melyen néhány melléképület és egy garázs is található.

Az épület állapota átlagos, falazata stabil, statikai sérülés nem található. A tulajdonos jelentősebb felújtást az ingatlanon belül nem végzett, ez az új tulajdonos feladata lesz, ám igény szerint az ingatlan esztétikai felújítás után akár lakhatóvá tehető. A lakóközösség közös munkája eredményeként 2015-ben az ereszcsatorna, a tető és a kémény tetőtéri része teljes felújításon esett át. A fűtésről gáz-konvektorok gondokosnak, de a kémény bélelhető, így a fűtésrendszer könnyen felújítható, cirkósítható. A lakóépület helyiségei: a földszinten egy teljes értékű szoba, konyha, wc lépcsőház, pincelejáró, folyosó, konyha, valamint egy kellemes hangulatú kis terasz, az emeleten pedig 2 teljes értékű szoba, fürdőszoba, előtér. A nyílászárók az egész ingatlanban redőnyözöttek.

Az ingatlan tökéletes választás lehet olyan családoknak, akik szeretnék csendes, nyugodt környezetben kialakítani új életterüket. Az ár irányár!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808