Letenyén igényesen kialakított családi ház

8170 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisváros csendes, nyugodt részén eladó ez az igényesen kialakított családi ház. A családi ház 72 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. A ház hosszabbításában melléképületek, és az udvaron egy garázs került kialakításra. A melléképületben egy padlásfeljáró, egy relaxációs szoba szaunával, fatároló és egy kellemes hangulató nyitott kiülő került kialakításra. Az ingatlanhoz tartozó terület 1695 nm nagyságú.
Az ingatlan nagyszerű állapotban van köszönhetően a tulajdonosok gondoskodásának, és a végbement felújítási munkálatoknak. A felújítások alatt kicserélésre került a víz- valamint a villamoshálózat. Új nyíílászárók kerültek beépítésre. Az ablakok dupla hőszigetelt fa nyílászárók lettek, melyek redőnnyel ellátottak. Megújultak a beltéri, valamint a főbejárati ajtók is. Lecserélésre kerültek a hideg- és melegburkolatok. Új konyha került kialakításra. A ház kívülről 5 cm homlokzati hőszigetelést kapott. A lakótérben 2 Split klíma került elhelyezésre. A helyiségek fűtését egy cirkó kazán végzi radiátorok segítségével, illetve egy központilag elhelyezett kandalló. Az ingatlan helyiségei: 2 szoba, egy félszoba, konyha étkezővel, közlekedő, előtér, fürdőszoba.
Nagyon jó elrendezésű, igényes családi ház, szépen felújított állapotban, csak ajánlani tudom mindekinek!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.