Letenyén nagy méretű, felújítandó családi ház eladó

7258 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye csendes utcájában eladó egy tágas, 125 nm-s családi ház. Az 1969-ben épített ingatlan egy igényesen karbantartott 1231 nm-s telken fekszik, melyen a házon kívül helyet kapott pár melléképület, egy garázs és gyümölcsös is.
Az ingatlanban a szennyvízen kívül minden közmű be van vezetve, de a csatornázás az utcáról könnyen megoldható. Az épület fűtését gáz konvektorok valamint két szoba között egy cserépkályha biztosítja. A konyha alatt a tároló helyiségből megközelíthető száraz pince húzódik. Az épület 3 bejáratának valamint az alapterületnek köszönhetően akár 2 különálló lakrész is könnyen kialakítható. Az ingatlan teljes felújítást igényel, de méretei és adottságai rengetek lehetőséget rejtenek magukban, így az új tulajdonosoknak csak a képzeletük szabhat határt az átalakítások során. A lakás helyiségei: 4 teljes értékű szoba, nappali, kamra, konyha, fürdőszoba, tároló, egész nap világos, zárt terasz.
A családi ház nagy családosoknak, vagy akár befektetésnek is nagyszerű választás lehet. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.