Letenyén teljeskörűen felújított családi ház

2522 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisváros csendes, de központhoz közeli részén, eladó ez a 117 nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlanhoz tartozó telek 1557 nm, melyen a ház hosszabbításában kocsibeálló, valamint az udvaron melléképület található.
A ház 2010-ben teljeskörű felújításon ment át. Megújult a víz- és villamoshálózat, a szennyvízhálózat, a tető, a nyílászárók, a hideg és meleg burkolatok. Megtörtént a külső homlokzati hőszigetelés is. A központi fűtés, -melyet vegyes tüzelésű kazán működtet- szintén ebben az évben alakult ki. Mivel a központi fűtés csövei a fürdőszobában az aljzatbetonban mennek, így ott a helyiség alulról is melegszik. Az ingatlanban a gázon kívül minden közmű megtalálható. A ház helyiségei: 2 teljes értékű szoba, nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba, wc, közlekedő, kazánház, garázs, terasz. A kazánház és a garázs a házon belülről is megközelíthető. Állapotának köszönhetően, akár esztétikai felújítás nélkül is azonnal költözhető.
Akik Letenye csendes utcájában szeretnék kialakítani új életterüket, és nem szeretnének a felújítási munkálatokkal foglalkozni, megtalálták az ideális választást. Az ár irányár.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.