Levendula Lakópark, 1. emeleti, erkélyes, lakás!

3082 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, 17 lakásból álló, Újépítésű társasház, 2021 évi átadással eladók. Ezen a lakás a "C" épület 1. emeletén található (C201), 83 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik.
Az ingatlan helyiségei: szélfogó, közlekedő, amerikai konyha, 2 szoba, fürdő, külön mellékhelyiség, erkély. A fűtést, egyedi cirkó kazán radiátorokon keresztül biztosítja. A lakásokon belül mázas kerámia és laminált parketta a burkolat. A nyílászárók műanyag profilszerkezetűek. A műszaki leírás, részletes alaprajz a lakásról megtekinthető irodánkban. A lakás használatba vételi engedélyeztetése megtörtént, a végleges befejezés a vevővel egyeztetve történik. A lakáshoz saját gépkocsi beállót lehet vásárolni, darabonként 500.000 Ft vételárért, vagy a lakóház mélygarázsában található önálló teremgarázsok közül lehet választani mérettől függően 6-7.6 millió forintért.
Ezen ingatlan ára: 48.192.200 Ft A kivitelező nagy múlttal és tapasztalattal rendelkezik, igényes, jó minőségű lakásokat épít!
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.