Lidó Strand szomszédságában lakni, nyaralni jó!!!

528 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiváló helyen, kiváló ingatlan!

Zala megye, Vonyarcvashegy településén, a Lidó Strandtól 8 perc sétára illetve 4 perc autózásra kínálom megvételre az alábbi új építésű családi házat.

A ház egy 559 m2 nagyságú, sarok telken kerül megépítésre, ami már szerkezetkész állapotnál tart. Tégla falazattal, betonfödémmel és beton cseréptetővel kerül kivitelezésre.

Az ingatlan referenciával rendelkező, megbízható vállalkozó kivitelezésével készül! Az ingatlant építő kivitelező cég referencia munkái, igény szerint, egyeztetést követően megtekinthetők.

A hirdetési ár tartalmazza a telek árát, teljes közművesítést és a kulcsrakész építést a műszaki terv szerint, kerítést, térkövezést és parkosítást, vetett füvesítéssel.
Opcionálisan kérhető konyhabútor és akár medence is!

Helyiségei alaprajz szerinti elrendezésben: előszoba, mosókonyha, nappali+étkezőkonyha, 2 fürdőszoba, külön WC, gardrób és 3 hálószoba. Továbbá garázs és egy a nappaliból és egy hálószobából közvetlen megközelíthető, pergolával fedett, 36 m2 nagyságú terasz.

Műszaki tartalom:

- POROTHERM 30-as tégla falazat.
- Vasbeton födém.
- TERRÁN ZENIT betoncserép.
- 10 cm grafit hőszigetelés.
- Műanyag 3 rétegezésű, 6 légkamrás nyílászárók. Kívül antracit, belül fehér.
- HÖRMANN garázskapu.
- CPL beltéri ajtók.
- Hőszivattyús rendszer-HMV.
- 1 db Klíma a nappaliban.
- 3x20 Amper áram ellátás.
- Riasztó előkészítése.
- 10 KW Napelem.

A belső enteriőr kialakításához még lehetősége van a saját ízlésének és igényének megfelelő anyagok megválasztására. Várható átadás 2022 október.

Vonyarcvashegy méltán kedvelt üdülőfalu a Balaton északi partján. A fiatalok körében rendkívül népszerű vonyarcvashegyi Lidó Strand szörfiskolával, vizisípályával és viziszinpaddal nyújt egyedi élményt a balatoni strandok közül, de a túrázni és kirándulni vágyók is megtalálják számításaikat.
A település számos rendezvénye és szolgáltatása nyújt igazi élményt minden korosztály számára.

A ház állandó lakóhelynek illetve nyaraló céljára is ideális választás!


További kérdésével hívjon bizalommal!
Bakonyi Regina
0670/420-6829

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban