Lokáció, Lokáció, Lokáció

1043 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó a Palotanegyed sétálóutcai részén egy polgári jellegű, 2 + félszobás, műszakilag felújított lakás.

A külföldi nagyvárosokat járva mindig irigykedve szemléljük a hangulatos tereket, sétálóutcákat, ahol kitelepszenek a fiatalok, idősek és barátokkal, gyerekekkel, szomszédokkal együtt vacsoráznak, iszogatnak, cseverésznek, nézelődnek.

A Palotanegyed macskaköves utcái, szép épületei és hangulatos kávézói, éttermei miatt is vonzó városrész. Ez a lakás Krúdy utcában, a Lőrinc Pap tér és a Mikszáth Kálmán tér közötti sétálóutcai részén található.

A társasház múltszázadi jellegű, kívül-belül nagyon szép állapotú, rendezett. A belső udvar egy kis zöld oázis a belváros szívében.
A házban lift üzemel.

A lakás az első emeleten található, udvari nézetének köszönhetően az utca zsongásából semmi nem hallatszik be, így nagyon csendes. Viszont kilépve a házból egyből a sétálóutcára érkezünk, ahol egymást követik a kisebb-nagyobb kávézók, éttermek, üzletek…

A lakás jó állapotú, 2019-ben lett műszakilag felújítva az elektromos hálózat, a vízvezeték rendszer és ekkor újultak meg a burkolatok is.

A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a melegvizet pedig egy villanybojler. Minden fogyasztás egyedi mérőórával mérhető.

A lakás közös költsége 10.000.- Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, a szemétszállítást is.

A lakáshoz tartozik egy nagyjából 10 m2-es különálló, zárható pincerész is.

Elhelyezkedése kiváló, 3 perc sétára van a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, 5 percre a Semmelweis Egyetem és a Magyar Nemzeti Múzeum. További 4 egyetem 10 percen belül elérhető.

A közelben többszáz kávézó, étterem, rendelők, üzletek, szolgáltatók, ahol szórakozási és vásárlási lehetőségeket találhatunk mindent, ami kellhet.

Tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető: 4-es, 6-os villamos, 9, 909 buszok, 72M, 83-as troli pár perc sétára. A Kálvin téri M4 metrómegálló 5 percnyire található.

Lokáció, Lokáció, Lokáció: Elhelyezkedésének köszönhetően ez a lakás egy értékálló, jó befektetés, ára csak növekedni fog.

Az ingatlan per-, tehermentes, azonnal költözhető.

A lakás hitelre is megvásárolható, melyhez teljeskörű segítséget és egyedi kamatkedvezményt tudunk nyújtani.

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Garabits Tamás

Garabits Tamás

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 940 8458
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.