Lovásziban felújítandó családi ház kedvező áron

1518 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, Lenti város térségében, Lovászi településen eladó ez a 62 nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlan egy kb 2500 nm nagyságú, gondozott területen található, melyen a ház hosszabbításában régi stílusú melléképületek kaptak helyet.
Az ingatlanon az évek során csak esztétikai felújítások történtek. Felújítása, és kialakítása már az új tulajdonos feladata. Az ingatlan minden közművel rendelkezik, a helyiségeket gáz-konvektorok fűtik. A ház helyiségei: 2 teljes értékű, nyugati tájolású szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, kamra ahol a padlásfeljáró is található, és egy kicsi, de hangulatos terasz. A falazata stabil, a falak alján felvizesedés nyoma látható, melyet a tulajdonosok már megszüntettek. Az ingatlan és a település is alkalmas a Falusi CSOK-ra!
Megfelelő ráfordítással nagyszerű otthon alakítható ki belőle. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a horvát, szlovén határ mellett, csendes, nyugodt környezetben szeretné kialakítani új otthonát! Megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.