Ludovika térnél, Korányi Sándor utcában, nagy lakás eladó

794 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Korányi Sándor utcában, pár lépésre a Fűvész kerttől, Nemzeti Közszolgálat Egyetemtől /Ludovika Campus/, megvételre kínálok, egy 22 lakásos társasházban lévő, első emeleti, 81 m2 alapterületű, téglalakást.

A ház átlagos állapotú, a tetőt részben már felújították, felújítási alapban gyűjtik a további felújítások költségeit. Ebből újítják majd fel várhatóan a lépcsőházat is, ami jelenleg valóban felújításra szorul.

Alaprajz szerinti elrendezésben, három szoba, étkező - hall, fürdőszoba, konyha, külön wc.

A villanyvezetékek már rézből vannak, néhány éve kicserélték. Konvektoros fűtésű, fa nyílászárókkal, átfolyós gázbojlerrel.
Közös költség 32 000 Ft, amely a fentebb említett felújítási alap költségeit is tartalmazza, továbbá a szemétszállítás, biztosítás, közös területek takarításának és világításának díját is.

Nagyjából azonos távolságra található a Nagyvárad tér illetve a Klinikák metróállomás valamint több buszjárat is könnyedén elérhető.

Az egyetemek közelsége, a lakás praktikus alakíthatósága miatt befektetésre alkalmas, de családok beköltözésére is ideális választás lehet.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest 3. kerület
+36 (70) 947 6547
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.