Luxus apartmanhotel Budapest szívében

4531 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesten, a Dohány utcában luxus dizájn hotel recepcióval eladó, akár meglévő szállásadó engedéllyel és visszabérlési lehetőséggel.

Tökéletes ez az ingatlan befektetőknek.
Az ingatlannak három tulajdoni lapja és helyrajzi száma van, tehermentes és 1/1 tulajdonostól /cégtől/ eladó.
Mérete: 129m2, 132 m2 és 61 m2, továbbá 35 m2 lépcsőház, melynek 50 évre előre meg van a bérlete és rendezve van.
Tehát az alapterület összesen: 357 m2. Külön, privát bejárata és lépcsőháza van és a félemeleten helyezkedik el az ingatlan.

Az ingatlan teljes felújításra került 2019-ben. 15 apartmannal rendelkezik, mely szobákhoz 15 külön fürdő és WC helység tartozik. Mindegyik szoba klimatizált, bútorozott, felszerelt és dekor világítású. Az ingatlanban található egy recepció és egy közös, teljesen felszerelt konyha. A hotelben teljesen kiépített kamerarendszer van és riasztóval is ellátott.
Az összes nyilászáró kicserélésre került a felújítás alkalmával és minden szoba zajszintje 50 Db alatt van.
A közös költség 7.000 Ft/hó.

A hotelt exkluzív és luxus jellege miatt, rengeteg megelégedett, visszatérő vendég látogatja és jelenleg is üzemel.

A 15 szobából 4 szobának utcai a kilátása, a többi belső udvarra néz, így elég csendes környezetben található a hotel. Az infrastruktúrája kíváló. Az apartman közelében található, népszerű látnivalók közé tartozik a Szent István-bazilika, a Központi Vásárcsarnok és a Terror Háza, valamint 200 méterre található a Dohány utcai zsinagóga, 500 méterre a Magyar Nemzeti Múzeum és kevesebb mint 1 km-re a Magyar Állami Operaház. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 16 km-re található az ingatlantól.

Az ára 760.000.000 Ft, 2.150.000 Euro, áralku is lehetséges.

A hotel árába beletartozik a teljes felszereltség és bútorozottság, valamint a szállásadási engedély továbbvitele, a kialakult vendégkör megtartása továbbüzemeltetés esetén. A cég átvétele díjmentes, ez benne van az árban grátiszként.
A ROI 7%!
Arra is lehetőséget nyújt a jelenlegi tulajdonos, hogy vételt követően visszabérli az ingatlant 2-3 évre 115.500 Euróért/év (kb. 41.400.000 Ft/év).

Ügyfeleimnek teljesen díjmentes hitelügyintézést kínálok, illetve egyéb szolgáltatást (ügyvéd, energetikus).
Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

I am offering for sale a luxury and exclusive Hotel in Budapest's heart.
This is in the center of Budapest, 200 m from Dohany Street Synagogue, 500 m from Hungarian National Museum and less than 0.6 mi from Hungarian State Opera.

Excellent investment opportunity!

The size of the whole plot is 357 m². Included 15 Fully Designed and Furnished Apartments with 15 bathroom, 1 big kitchen and reception. Every Apartment has separated Air Conditioning, Heating and Cooling for absoluet comfort in all seasons. All Windows and Doors are double glazed and all rooms are 99% soundproof over 50 Db. The property has Private Entrance and Private Staircase. We used the best materials and post modern designs and lighting techniques on this property.

Target price: 760m HUF or 2.15m Euro+tax. We can bargaining.

If you want, you can buy the company to them along with all licenses and everything, it's bonus and it's included the price.
After Sale the owner can rent it back from you for 115.500 Euros per year for 2-3 year.
The ROI 7%!

Contact me even at weekends and I will show you around in the property.

Faragó Katalin

Faragó Katalin

Ingatlanértékesítő
Szigetszentmiklós
+36 (70) 731 8157
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban