Luxus ház - ahol maximálisan élvezheti a privátszférát

5381 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged zöldövezeti, madárcsicsergős részén fiatal, minden részletében igényesen megtervezett és kivitelezett családi ház eladó.

Két szinten 285 négyzetméteres lakóterületén egy elképesztően tágas amerikai konyhás nappali, 5 szoba, 3 fürdőszoba, 3 gardrób, 135 négyzetméter terasz, valamint 43 négyzetméternyi erkély biztosítja a kivételes kényelmet. A ház a mai kor energetikai kívánalmait maradéktalanul felülteljesíti a beépített anyagoknak és technológiáknak köszönhetően, melyekből a teljesség igénye nélkül a legfontosabbak:
- Porotherm 44 K Profi, 38 K Profi falazóelemek + 10cm kőzetgyapot hőszigeteléssel
- DAIKIN hőszivattyúval biztosított fűtés és meleg víz előállítás
- padlófűtés, mennyezet hűtés
- 12.96 kWp teljesítményű napelemes rendszer
- WOLF hővisszanyerős szellőztető rendszer
- 10m hosszú, 4,5m széles és 1,5m mély inverteres hőszivattyúval ellátott fedhető medence napozóterasszal.

A kertet pálmafák díszítik, a baráti összejövetelekre is alkalmas pavilonba egy kis hídon juthatunk a kerti tavon át. A telek hatalmas, így akár még egy tenisz, vagy focipályát is kialakíthat, akinek erre van igénye.

Autóval hazaérkezve, vagy épp otthonról indulva a főbejárat és a garázskapu is távirányítással nyitható. A garázsban 2 autónak, a ház melletti 100 négyzetméteres részen további autóknak biztosított a parkolás.

Biztonságról infrasorompók, kamerák, nyitásérzékelők és mozgásérzékelők gondoskodnak, melyek telefonról is elérhetőek és távfelügyelethez is be van kötve.

Az ingatlan vételára: 289.000.000 Ft

Szegedi Adorján

Szegedi Adorján

Irodavezető, értékesítési vezető
Szeged
+36 (20) 413 0085
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban