Luxus lakás saját körpanorámás tetőterasszal!

1302 Nyomtatás Ajánlás Facebook

175 nm alapterületű, luxus lakás saját szaunával, körpanorámás tetőterasszal Üröm, Rókahelyen eladó.

Helyiségek: nappali+étkező+ konyha egy légtérben, 4 szoba, 2 fürdőszoba (egyik jakuzzi káddal, másik tusolóval), előszoba, gardrób, 3 erkély, saját kertrész, saját tetőterasz. Szauna, mely a kisebbik fürdőszobából nyílik.
50 nm garázs a ház alatt. Kb 15 nm köralakú, saját tetőterasz, lépcső feljáróval, melyről a csodás körpanorámában gyönyörködhet.

A lakás egy két lakásos társasház emelti szintjén található. Garázs az utca frontról nyílik, 3 gépkocsi beállására alkalmas. Innen vezet lépcsőfeljáró az első szintre.
Itt saját kertrész illetve kövezett terasz található. Ezek kiválóan alkalmasak családi összejövetelekre, sütögetésekre, illetve medence elhelyezésére.
A második szintre szintén lépcső vezet fel, itt található a lakás. Erkély nyílik két oldalról a nappaliból, illetve az egyik hálószobából. A tetőteraszra az egyik erkélyről vezet lépcsőfeljáró.

A ház 2005-ben épült, tégla, kívülről dryvit szigeteléssel. Ablakok nagy része műanyag nyílászárók, redőnyözöttek, UV szűrő fóliával ellátottak. Egy része fa ablak. Az egész lakásban padlófűtés+radiátor. Minden helyiség kövezett. Fűtés gázkazánnal, mely a meleg vizet is szolgáltatja. Nappali és egyik hálószoba klimatizált.

Csendes utca, nincs átmenő forgalom.
Ha igazi luxusra vágyik, saját szaunával és saját körpanorámás napozó tetőterasszal megtalálta!!!

Hívjon bátran, akár hétvégén is, amennyiben megtekintené az ingatlant.

Széleskörű hitel ügyintézéssel, energetikai és ügyvédi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Hitelügyintéző, Prémium ingatlanértékesítő
Budapest 13. kerület
+36 (20) 312 8045
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Hitelügyintéző, Prémium ingatlanértékesítő
Budapest 13. kerület
+36 (20) 312 8045

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.