Luxus minőségű, kivételesen jó elrendezésű családi ház

1061 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt kertvárosi részén, Palinban vált eladóvá ez a belsőépítész által egyedileg megálmodott, mediterrán stílusú, családi ház. Az ingatlan 2007-ben épült, modern 30-as és 50-es y-tong téglából, beton födémmel és 20cm-es födémszigeteléssel, valamint mediterrán betoncseréppel. A dupla telek adottságainak köszönhetően, egy 400m2-es egyedi belső elrendezéssel rendelkező, tágas ingatlan került megépítésre, amely nagyon sok extrával lett felszerelve. A főbejárati ajtón belépve egy szép tágas előszobába érkezünk, ahonnan a belső lakrész minden helyisége elérhető. Nekünk jobb kézre léphetünk be az élettér legtöbbet használt és egyben legtágasabb részébe, az amerikai konyha nappali étkezőbe, ahonnan közvetlen a terasz és az udvarkapcsolat. Ezen helyiség megtervezésénél is nagyon nagy figyelmet fordítottak a tulajdonosok a természetes fényre, ezért nagyon sok nyílászáró került beépítésre. A konyha teljes beépített gépesítéssel rendelkezik. Az előtérbe visszalépve nekünk bal kézre találunk egy nagy nappalit, melyből egy szaunahelyiségbe léphetünk, ahol kipihenhetjük a mindennapok fáradalmait és relaxálhatunk. Az előtérből tovább haladva be tudunk lépni, a 3 autó tárolására alkalmas garázsba, mely elektromos kapukkal és beépített szekrényekkel felszerelt. Ezen helyiségből közelíthető meg a sportolni vágyoknak kialakított konditerem is. A lakrészben a folyosóról nyílnak a külön bejáratú szobák, melyek közül az egyikhez saját fürdő és gardrób is tartozik. Ezen szobákkal teli lakrészben, kialakításra került egy mosókonyha is. Az ingatlan rejtett led dekor világítással lett felszerelve szinte minden helységben. A házban a víz, vízlágyító és víztisztító rendszeren keresztül érkezik mindenhova. A teljes lakrészben a meleg nyári napok átvészelésében 12db klíma segédkezik. Az ingatlan tisztántartása egy beépített porszívórendszerrel segíti a bent lakókat.
A belső lakrész teljes fűtésről cirkó kazán radiátorokon és padlófűtésen keresztül gondoskodik. A helységek árnyékolására kis részben hagyományos kézi kezelésű, nagyobb részben elektromos redőnyök kerültek felszerelésre. A ház teljes biztonságáról riasztórendszer gondoskodik. Az udvar igényesen parkosított, a teraszon ülve a nyugalom zöld szigete. A teraszon áramvételi lehetőség és kémény kialakítás is megtörtént ha éppen családi összejövetelen valaki grillezni szeretne. A mostanság jellemző meleg nyári napokon való felfrissülésben egy (téli időszakban zárható) 4,5m x 9m-es medence, teljes gépesítéssel, áll rendelkezésre. Ezen meleg napokon az udvar szépségének megőrzése érdekében egy komplett öntözőrendszer kialakítása is megtörtént. Ha Ön szeretne egy Exclusive egyedi ingatlan, Nagykanizsa Palini városrészében, ahol már ilyen telket nem lehet vásárolni, valamint, ami családja és saját maga kényelmét szolgálja, mint ezt jelenlegi tulajdonosánál is tette, akkor megtalálta a magához illőt.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.